Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

3x3 M ja 4x4 M TELTAT

Pienimmät telttamme saat vuokralle joko itse noutamalla, tai tilaamalla meidät asentamaan ja purkamaan teltan. Teltan pystyttää kahden hengen voimin noin 5-30 minuutissa! Näitä näppäriä pikkutelttoja saat liitettyä myös yhteen vesitiiviiksi kokonaisuudeksi.

Telttapakettiin kuuluu yksi ikkunallinen seinä, yksi oviaukollinen seinä ja kaksi umpiseinää. Näiden lukumäärää ja järjestystä voit muunnella tarpeidesi mukaan. 

Värivaihtoehtoina 3x3 m teltassa on valkoinen, helmenharmaa tai keltainen, 4x4 m teltassa helmenharmaa. Hinnat alv 0 %.

3x3 M HINTA (2 vrk): noudettuna 105 €, asennettuna 200 €

4X4 M HINTA (2 vrk): noudettuna  125 €, asennettuna 230 €

3x6 M ja 4x6 M TELTAT

Näiden telttamallien sisätiloihin mahtuu 15-25 henkeä ruokailemaan. Teltat saat asennettua joko itse, tai voit tilata meidät hoitamaan pystytyksen ja purun.

3x6 m teltan väri on valkoinen ja 4x6 m teltan väri on helmenharmaa. Telttoja saat liitettyä yhteen myös muiden pikatelttojemme kanssa. Hinnat alv 0 %.

3x6 M HINTA (2 vrk): noudettuna 137 €, asennettuna 242 €

4x6 M HINTA (2 vrk): noudettuna 197 €, asennettuna 290 €

 

5x5 M TELTAT

Valkoiset, 5x5 m teltat ovat yhteenliitettäviä ja nopeita pystyttää. Teltat ovat pinta-alaansa nähden erittäin tilavia korkean kattonsa ansiosta. Näitä telttoja on nähty esimerkiksi monissa perhejuhlissa, joihin tarvitaan lisäpaikkoja noin 20 - 30 hengelle. Telttoja saa liitettyä yhteen vesikourulla. Hinnat alv 0 %.

HINTA (2 vrk): 350 € (asennettuna, alv 0 %)

TÄHTITELTTA

Tähtiteltta on näyttävä ja helppokäyttöinen teltta, jonka halkaisija on 6 m. Se sopii erinomaisesti erilaisiin tapahtumiin katseenvangitsijaksi! Mukaan tulee kolme umpiseinää ja kolme läpinäkyvää seinää. Sivuseinät ovat kukin asennettavissa erikseen.

HINTA (2 vrk): 160 € noudettuna, 250 € asennettuna. Hinnat alv 0 %.

PAGODA-TELTAT

Pagoda-telttojen ulkonäkö sopii moneen tapahtumaan. Harjakorkeus on yli 5 metriä, joten näyttävä juhlamiljöö on näillä teltoilla taattu! Pagoda-telttojen muuntelumahdollisuudet ovat suuret, koska niitä saa liitettyä yhteen esimerkiksi I-, T- ja U-muotoon. Yhteen pagodaan mahtuu mukavasti syömään noin 40 henkilöä.